Letovanje na otoku Pag – Metajna – Oaza miru in čudovitih peščenih plaž

Geografski položaj PAG-a, severni Jadran, omogoča veliko ponudbo izletniških aranžmajev. Od enodnevnih izletov z ladjo na otoke Rab, Lošinj, Silba in Olib, do obiska Zadra ter nacionalnih parkov Kornati, Krka, Plitviška jezera, Paklenica in severni Velebit.

Mesto Pag, na otoku Pagu, je krasno renesančno mesto morske soli in paške čipke. Mesto Pag se odlikuje po otoški umirjenosti in prijaznosti domačinov. Novalja je izredno priljubljena destinacija številnih turistov. Tudi slovenskih, nenazadnje je Novalja pobratena s štajerskim Mariborom. Novalja se v zadnjih nekaj desetletij močno razvija. Turizem je popolno spremenil izgled mestu in njegovi okolici.

METAJNA – se razprostira na skalnatem območju, obdanem s čudovito naravno lepoto ter številnimi manjšimi večinoma peščenimi plažami. Peščena plaža je oddaljena manj kot 100m.

HOTEL BARA BAY 4*
Vse sobe v tej nastanitvi s 4 zvezdicami nudijo klimatsko napravo, balkon, ki večinoma gleda na Jadransko morje, satelitsko TV z ravnim zaslonom, minibar in lastno kopalnico s kabino za prhanje ter brezplačnim toaletnim priborom. Hotel ima DVIGALO. Dodatno ležišče je velika zakonska postelja Ob bazenu se lahko sprostite na terasi za sončenje z ležalniki in senčniki.

PENZION LAGUNA 3*:
Klimatska naprava, Lastna kopalnica, Balkon (večina s pogledom na morje), WC, Tuš, TV Satelitski programi, dvigala v penzionu LAGUNA NI.

VKLJUČENO V CENO:

  • Avtobusni in trajektni prevoz v obe smeri
  • Polpenzion zajtrk samopostrežen, ostali obroki 3 menuji na izbiro
  • Ležalniki in senčniki ob bazenu
  • glasbeni večeri z animacijo in edukativnim programom
  • predstavnik, ki bo skrbel za vaše dobro počutje

 

Prijave preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Prijave zbiramo do 25. 5. 2022.